Lasersko odstranjevanje tetovaž in permanentnega makeupa

Trajanje posega: odvisno od velikosti tetovaže

Čas okrevanja: takoj po končani terapiji se lahko vrnete k opravljanju vsakodnevnih dejavnosti

Cena: 70-350 eur za eno terapijo (odvisna od velikosti tetovaže)

Permanentni makeup in tetovaže, ki so vam bodisi zbledele, vam niso več všeč ali preprosto niso take, kot ste si jih zamislili odstranjujemo s tehnikami laserskega odstranjevanja z minimalnimi stranskimi učinki. Med postopkom odstranjevanja tetovaže se na tetovirano področje kože nanaša laserska svetloba. Svetlobo selektivno absorbirajo delci črnila za tetoviranje, tako da okoliško kožno tkivo ostane nepoškodovano. Lasersko odstranjevanje tetovaže je klinično dokazana metoda odstranjevanja tetovaže brez povzročanja brazgotin.
Nd:yag Q-switch laser je bil zasnovan za ustvarjanje ultra kratkih impulzov svetlobne energije, ki razbijejo črnilo v tetovaži.
V nekaj tednih po laserskem zdravljenju imunski sistem našega telesa odplakne razdrobljene delce črnila, kar povzroči, da tetovaža zbledi. Za popolno odstranitev tetovaž je običajno potrebnih več terapij, za odstranjevanje parmanentnega make-upa pa so lahko dovolj tudi že samo dve terapiji. V večjih zaporednih terapijah se čedalje več črnila razbije, koža pa ob zaključku terapij ostane brez črnila.
Permanentni make up, ki je oksidiral ali nam ne odgovrja barva ali oblika obrvi, se lahko odstrani že samo v dveh terapijah. Odstranjujemo tudi permanentni makeup n uustnicah. Ne odstranjujemo le parmanentnega make-upa na zgornji in spodnji veki.

Lokacija

BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

Tel: 059 818 558 (koncesijski telefon)

E-mail: dermatologija@zd-ajdovscina.si (koncesijski email)

Tel: 040 827 456 (samoplačniški telefon)

E-mail: info@bbdermatologija.si (samoplačniški email)
BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

T: 040 827 456

E: info@bbdermatologija.si2024 © BB dermatologija d.o.o.