Lasersko pomlajevanje obraza

Trajanje posega: 45min

Čas okrevanja: takoj po končani terapiji se lahko vrnete k opravljanju vsakodnevnih dejavnosti

Cena: 150-250 eur

Brezhibna koža je nekaj, za kar si mnogi prizadevajo, vendar lahko zaradi dejavnikov, kot so poškodbe zaradi sonca, onesnaženost in podobno, zlahka privede do temnih madežev, pigmentacije, mozoljev in brazgotin od aken, zaradi česar težko vzdržujemo željeno brezhibno kožo.
Q-switched laser, ki ga uporabljamo v BB dermatologiji je visoko napredni laser, ki se uporablja predvsem za ciljanje na različne pigmentne težave. Laserski žarki, ki se oddajajo med tretmajem, prodrejo globoko v vašo kožo in ciljajo na področja s prekomerno količino rjavega pigmenta, imenovanega melanin. Ti pigmenti absorbirajo žarke, kar povzroči njihov razpad v celicah. Vaše telo nato izplakne uničene pigmente in tako zmanjša hiperpigmentacijo na tem območju. Prav tako z lasersko terapijo učinkovito spodbujamo proizvodnjo kolagena v koži, ki z leti upada in na ta način preventivno upočasnimo nadaljne procese staranja pa tudi koži izboljšamo tonus, povrnemo sijaj in mladosten videz.
Z odstranjevanjem odmrlih celic iz površine kože, krčenjem žlez lojnic , zmanjšanja por, ogrcev , žilic ter zmanjšanjem proizvodnje loja in belih dlak na obrazu , ki jih z drugimi laserji ni mogoče odstraniti, vam lahko Q-Switch laser pomaga lvse to le v eni terpapiji tudi pri spočitem in mladem izgledu vaše kože.
Naše lasersko zdravljenje Q-Switch laserjem je neinvazivno, varno in primerno za vse tipe kože. Poleg tega ta tretma ne zahteva posebnega okrevanja. Blaga rdečina izgine v nekaj urah po opravljeni terapiji, kar vam omogoča, da se takoj vrnete k opravljanju vsakodnevnih dejavnosti. Priporočljive so tri zaporedne terapije v razmaku 1 meseca, da dosežemo optimalne rezultate.
Po vsaki terapiji je obvezno potrebno upoštevati navodila zdravnika in uporabljati zaščitni faktor.

KONTRAINDIKACIJE (kdaj postopka ne izvajamo):

Lokacija

BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

Tel: 059 818 558 (koncesijski telefon)

E-mail: dermatologija@zd-ajdovscina.si (koncesijski email)

Tel: 040 827 456 (samoplačniški telefon)

E-mail: info@bbdermatologija.si (samoplačniški email)
BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

T: 040 827 456

E: info@bbdermatologija.si2024 © BB dermatologija d.o.o.