Polnila

Trajanje posega: odvisno od področja (od 15 do 45min)

Čas okrevanja: takoj po končani terapiji se lahko vrnete k opravljanju vsakodnevnih dejavnosti

Cena: 250-280 eur za 1ml polnila (cena je odvisna glede na področje in izbrano polnilo)

Dermalna polnila so narejena iz hialuronske kisline, ki je naravno in obilno priosten v naši koži. Nase veže vodo, da vaši koži daje volumen in maže sklepe. S staranjem se naravna vsebnost hialuronske kisline v našem telesu zmanjšuje in izgublja sposobnost zadrževanja vode, zaradi česar je koža videti bolj suha in tanjša. Hialuronsko kislino injiciramo v zelo majhnih količinah pod kožo z zelo tanko iglo. Hialuronska kislina doda v kožo volumen pod gubami in omogoča bolj polen in gladek videz. Glede na vašo občutljivost na bolečino in načrtovano mesto injiciranja vam lahko na tretirano mesto najprej nanesemo topikalni anestetik v obliki kreme, da vam bo zdravljenje čim bolj udobno.

Na tretiranem območju se običajno po posegu pojavi rdečina in rahla oteklina, ki je posledica zbodov inekcije in običajno izgine v nekaj dneh. Modrice, ki se pojavijo po prvem dnevu so pogost in pričakovan stranski učinek pri posegu z dermalnimi polnili, vendar ne vplivajo na končni rezultat. Za zmanjšanje modric je pomembno, da sledite navodilom zdravnika in predlagane domače nege.

Polnila so učinkovita obstojna alternativa bolj invazivnim operacijam in lahko dosežejo odlične rezultate. Obstaja veliko področij, ki jih je mogoče uporabiti za zdravljenje.

KONTRAINDIKACIJE (kdaj postopka ne izvajamo):
Polnila

Lokacija

BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

Tel: 059 818 558 (koncesijski telefon)

E-mail: dermatologija@zd-ajdovscina.si (koncesijski email)

Tel: 040 827 456 (samoplačniški telefon)

E-mail: info@bbdermatologija.si (samoplačniški email)
BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

T: 040 827 456

E: info@bbdermatologija.si2024 © BB dermatologija d.o.o.