Obraz in vrat

Glajenje gubic z botoksom je svetovno najpogostejši neizvazivni estetski poseg, ki predstavlja osnovni postopek pomlajevanja. Z njim lahko gladimo mimične gubice na obrazu, preprečimo njihov nastanek in preoblikujemo videz obraza (npr. “face sliming” in “lip flip”). Prav tako se botoks uporablja tudi za preprečevanje prekomernega potenja oz. hiperhidrozre na dlaneh ali pazduhah. Postopek je hiter in neboleč. Rezultati botoksa pa so vidni 10-14 dni po aplikaciji. Apliciranje botoksa se svetuje obnavljati na 3-4 mesece, saj boste edino tako ohranili obraz brez gub čim dlje.

1. Lip flip

Neinvazivna tehnika, ki nežno poudari videz vaših ustnic. Za razliko od tradicionalnih polnil za ustnice se Botox Lip Flip osredotoča na sproščanje mišic okoli zgornje ustnice, kar ji omogoča, da se nežno obrne navzven. Rezultat? Polnejši, bolj privlačen videz zgornje ustnice, ki ohranja naravno ravnovesje obraza.

2. Zgornji del obraza (3 regije)

Mišice med obrvmi in na čelu sinergistične, zato ponavadi pacientom svetujemo aplikacijo botoksa na vse 3 regije skupaj (tako je tudi po strokovnih smernicah):
Možna je aplikacija botoxa tudi na vsako regijo posamezno.

Za vsakih dodatnih 20 enot se obračuna 20 eur.

3. Oblikovanje čeljusti z botoksom

Oblikovanje čeljusti z botoksom je nekirurška rešitev, namenjena poudarjanju vaših naravnih potez. Z uporabo naprednih tehnik ciljamo na specifične mišice v območju čeljusti, da dosežemo sprostitev in preoblikovanje, kar prinaša mladosten in bolj definiran profil vašega obraza.

5. Pomlajevanje vratu z botoksom

Pomlajevanje vratu z botoksom ponuja nekirurško rešitev za boj proti znakom staranja, kot so drobne linije in povešena koža.

6. Masseter Botox

Masseter Botox ne odpravlja le težav povezanih s škrtanjem z zobmi, ampak je vedno bolj priljubljen tudi kot neinvazivno preoblikovanje obraza (V shape) z minimalnim časom okrevanja. Rezultat je bolj definiran obraz.

Lokacija

BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

Tel: 059 818 558 (koncesijski telefon)

E-mail: dermatologija@zd-ajdovscina.si (koncesijski email)

Tel: 040 827 456 (samoplačniški telefon)

E-mail: info@bbdermatologija.si (samoplačniški email)
BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

T: 040 827 456

E: info@bbdermatologija.si2024 © BB dermatologija d.o.o.