Galerija

V naši galeriji posegov boste odkrili vizualni prikaz številnih uspešnih dermatoloških posegov, kjer združujemo strokovnost, estetiko in napredno tehnologijo. Naše izkušene roke dermatologov so oblikovale rezultate, ki govorijo o strokovnosti in posvečenosti pacientom. S poudarkom na minimalno invazivnih postopkih, kot je RF ablacija, smo ustvarili galerijo, ki prikazuje odstranjevanje nenevarnih izrastkov s sodobno dermatološko tehnologijo.

Vsak poseg v galeriji je priča o našem trudu za doseganje brezhibne kože, pri tem pa upoštevamo individualne želje in potrebe pacientov. Estetika, funkcionalnost in pacientovo zadovoljstvo so v ospredju vsakega postopka. Galerija je odsev naše predanosti nenehnemu izobraževanju, najnovejšim tehnologijam in vrhunskemu strokovnemu znanju v dermatologiji.

Sprehodite se skozi našo galerijo, kjer boste odkrili pred-in-po fotografije, ki pričajo o transformacijah pacientov, ki so zaupali našim dermatologom. Zaživite brezhibno in samozavestno s kožo, ki odraža vašo naravno lepoto.

Lokacija

BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

Tel: 059 818 558 (koncesijski telefon)

E-mail: dermatologija@zd-ajdovscina.si (koncesijski email)

Tel: 040 827 456 (samoplačniški telefon)

E-mail: info@bbdermatologija.si (samoplačniški email)
BB dermatologija d.o.o.
Lokarjev drevored 2
5270 Ajdovščina

T: 040 827 456

E: info@bbdermatologija.si2024 © BB dermatologija d.o.o.