Akupunktura BB dermatologija

AKUPUNKTURA

Akupunktura je svetovno priznana metoda zdravljenja, poznana več kot 5000 let, za preprečevanje bolezni, zagotavljanje dobrega počutja in hormonskega ravnovesja, za pomlajevanje in zdravljenje bolezni sodobnega časa.Akupunktura je hormonska terapija, v kombinaciji z ušesno akupunkturo, ki je neuromodulatorna metoda, razvil jo je francoski neurolog na podlagi ideje, da uho predstavlja mikrosistem, kjer se zrcali celo telo. Z obema metodama se v telesu sprošajo velike količine hormonov; enkefalinov, endorfinov, dopamina, serotonina, adrenalina, melatonina, hormoni v maščobnem tkivu, ščitnici, prebavnem traktu, urogenitalnem sistemu, koži, mišicah, itd. Priporočamo klasično in ušesno akupunkturo, obiski se vrstijo 1- 2-krat tedensko, vsaj 6-10 obiskov.

AntipruritičnaProtibolečinska terapija
HUJŠANJE ali uravnavanje telesne teže
Hormonsko terapijo priporočamo kot uvod ali za nadaljevanje uravnavanja telesne teže ali drugih odvosnosti v kombinaciji z uživanjem bio-eko dinamične hrane in pitjem izvirske vode.V procesu izgube telesne teže vas vodi zdravnica Ardea Česnik. Obiski se vrstijo 1do 2 krat tedensko, priporočamo vsaj 10 obiskov.

Hujšanje z zdravniško pomočjo
Zdrav človek mora biti sposoben pravilno, hitro in izbrano misliti, presojati in ukrepati. Ljudje v dobri “formi”, so nagli in natančni ljudje, prav tako tudi tisti, ki so se pripravljeni odzvati na kateri koli klic ali izziv.Tega seveda ni mogoče doseči brez pravilne prehrane.

(George Ohsawa Makrobiotični zen ali umetnost pomlajevanja in dolgega življanja).